Crispy breadsticks
Grissini croccanti |
I am not a broad lover but I really like breadsticks for the consistency they have!
If you want to try doing them here is the recipe ⬇️
Ingredients:
280g water25g yeast
300g flour 00
300g ground semolina flour
50ml extra Virgin oil
10g salt
Sugar
Method:
-Dissolve the yeast in hot water-Mix the yeast with the flour, oil, salt and sugar
-Transfer the dough to a floured bowl covered with a cloth and leave to rise for two hours
-Spread the dough on a floured surface at a height of about half a cm, brush with oil, sprinkle with coarse salt and cut into strips
– Arrange the strips on a baking tray covered with parchment paper and bake for 15 minutes at 220 degrees
Traduzione in italiano
Ingredienti:
280 g di acqua25 g di lievito
300 g di farina 00
300 g di farina di semola macinata
50 ml di olio extra vergine
10 g di sale
zucchero
Metodo:
-Sciogliere il lievito in acqua calda-Impastare il lievito con farina, olio, sale e zucchero
-Trasferire l'impasto in una ciotola infarinata coperta con un panno e lasciare lievitare per due ore
-Stendere l'impasto su una superficie infarinata in una altezza di circa mezzo cm, spennellare con olio, cospargere di sale grosso e tagliare a strisce
- Disporre le strisce su una teglia rivestita da carta da forno e cuocere per 15 minuti a 220 gradi
Kommentare
Kommentar veröffentlichen