Peanut butter & jam porridge bowl
Peanut butter and jam porridge bowl |
I love it and I could eat it every moment of the day and every season of the year🙈
For a porridge as in tre photo above you will need:
50g oatmel1/2 Apple
150ml water
100 ml vegetable milk
1 tbsp peanut butter
1 tbsp agave syrup/ honey
Cinnamon
Topping:
1tbsp peanut butter30g jam (I have used the blueberries one)
Method:
Add the water,half of the milk, the apple, the oats and the cinnamon in a pan and cook for three minutes.Then add the other half of the milk, the syrup and the peanut buterr and cook for other 3 minutes.
Serve it in a bowl and garnish with the ingredients of the topping✨
Traduzione in Italiano Della ricetta:
Per un porridge come in tre foto sopra avrai bisogno di:
50 g di farina d'avena
1/2 mela
150 ml di acqua
100 ml di latte vegetale
1 cucchiaio di burro di arachidi
1 cucchiaio di sciroppo d'agave / miele
Cannella
Guarnizione:
1 cucchiaio di burro di arachidi
Marmellata 30g (ho usato quella ai mirtilli)
Metodo:
Aggiungi l'acqua, metà del latte, la mela, l'avena e la cannella in una padella e cuoci per tre minuti.
Quindi aggiungere l'altra metà del latte, lo sciroppo e il burro di arachidi e cuocere per altri 3 minuti.
Servilo in una ciotola e guarnisci con gli ingredienti della guarnizione✨
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