Peanut butter & jam porridge bowl




Peanut butter and jam porridge bowl 

During my three-month stay by an australian family I could learn about customs, traditions and typical foods. There I discovered it, the only and inimitable PORRIDGDE! 

I love it and I could eat it every moment of the day and every season of the year🙈

For a porridge as in tre photo above you will need:

50g oatmel
1/2 Apple
150ml water
100 ml vegetable milk
1 tbsp peanut butter
1 tbsp agave syrup/ honey
Cinnamon

Topping:

1tbsp peanut butter
30g jam (I have used the blueberries one)

Method:

Add the water,half of the milk, the apple, the oats and the cinnamon in a pan and cook for three minutes.
Then add the other half of the milk, the syrup and the peanut buterr and cook for other 3 minutes.
Serve it in a bowl and garnish with the ingredients of the topping✨

Traduzione in Italiano Della ricetta:

Per un porridge come in tre foto sopra avrai bisogno di:


 50 g di farina d'avena
 1/2 mela
 150 ml di acqua
 100 ml di latte vegetale
 1 cucchiaio di burro di arachidi
 1 cucchiaio di sciroppo d'agave / miele
 Cannella

 Guarnizione:


 1 cucchiaio di burro di arachidi
 Marmellata 30g (ho usato quella ai mirtilli)

 Metodo:


 Aggiungi l'acqua, metà del latte, la mela, l'avena e la cannella in una padella e cuoci per tre minuti.
 Quindi aggiungere l'altra metà del latte, lo sciroppo e il burro di arachidi e cuocere per altri 3 minuti.
 Servilo in una ciotola e guarnisci con gli ingredienti della guarnizione✨

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