Mini apple crumble pie 🍎

 


Ció che vi occorre

70gr Latte

65 gr Farina

1 uovo

1 mela

1 cucchiaino di lievito 

50 gr eretritolo/zucchero di canna 

Succo di limone  


Per il crumble:


60 gr di farina

25 ml di olio 

25 gr di eretritolo/zucchero di canna


Procedimento:


Sbucciate le mele e tagliatele a pezzettini, dopo di che unitele  al succo di limone. 

- Dividete il tuorlo dall’albume e montate quest’ultimo con un pizzico di sale a neve.

- In una ciotola mescolate la farina, con il tuorlo, il latte, lo zucchero e il lievito.

- Unite l’albume montato mescolando dall’ alto verso il basso.


Per il crumble:

  • mescolate tutti gli ingredienti e poi formate delle briciola con le dita

Versate il composto in una tortiera da 14 cm, cospargetelo con il crumble e cuocete a 180 gradi per 40 minuti.  


Englisch Version 

What you need


 70gr Milk

 65 gr flour

 1 egg

 1 apple

 1 teaspoon of yeast

 50 gr erythritol / cane sugar

 Lemon juice


 For the crumble:


 60 grams of flour

 25 ml of oil

 25 gr of erythritol / cane sugar


 Method:


 - Peel the apples and cut them into small pieces, after which add them to the lemon juice.

 - Divide the yolk from the egg white and whip the latter with a pinch of salt until stiff.

 - In a bowl, mix the flour, yolk, milk, sugar and yeast.

 - Add the whipped egg white, mixing from top to bottom.


 For the crumble:

 mix all the ingredients and then form crumbs with your fingers.


 Pour the mixture into a 14 cm pan, sprinkle it with your crumble and cook at 180 degrees for 40 minutes.

Kommentare

Beliebte Posts