B-day cake 🎂🥰


 Ció che vi occorre

Per il biscotto:

3 uova

240 gr di zucchero 

120 gr di miele

Un pizzico di sale 

150 gr di burro

1 cucchiaino e mezzo di lievito 

570 gr di farina 

Per la crema:

 100 gr di burro

300 gr di mascarpone 

300 gr di Philadelphia 

Zucchero a velo q.b

Procedimento biscotto:

- Sbattete le uova con lo zucchero, il miele e il sale.

- Aggiungete il burro fuso e mescolate il tutto.

- In una pentola cuocete il composto fino a portarlo a ebollizione mescolando tutto il tempo.

- Versate il composto in una ciotola e aggiungete il lievito.

- Quando il composto si sarà raffreddato, aggiungete la farina.

- Lasciate riposare in frigo almeno due ore.

Per formare i numeri:

- Prendete il vostro impasto e dividetelo in più parti.

- Con un matterello stendete l’impasto, posizionateci sopra il numero precedente stampato e con un coltello ritagliate i bordi. Effettuate questo procedimento 3 volte per numero, per ognuno dovreste avere 3 strati.

- Cuocete per 10 minuti circa a 180 gradi 

Per la crema:

- Sbattete il burro con una frusta.

- Aggiungete gli altri ingredienti e continuate a sbattere fino ad ottenere un composto omogeneo.

- Guarnite ogni strato utilizzando una sac a poche, e decorate l’ultimo a vostro piacimento.

 Englisch Version

What you need ✨

 For the biscuit:

 3 eggs

 240 grams of sugar

120 gr of honey

A pinch of salt

 150 gr of butter

 1 and a half teaspoons of yeast

 570 grams of flour


 For the cream:

  100 gr of butter

 300 grams of mascarpone

 300 gr of Philadelphia

Powdered sugar to taste


 Biscuit procedure:

 - Beat the eggs with the sugar, honey and salt.

 - Add the melted butter and mix everything.

- In a saucepan, cook the mixture until it comes to a boil, stirring all the time.

 - Pour the mixture into a bowl and add the yeast.

 - When the mixture has cooled, add the flour.

 - Let it rest in the fridge for at least two hours.

 

To form the numbers:

 - Take your dough and divide it into several parts.

- Roll out the dough with a rolling pin, place the previous number printed on it and cut out the edges with a knife.  Do this process 3 times per number, for each you should have 3 layers.

 - Cook for about 10 minutes at 180 degrees


 For the cream:

 - Beat the butter with a whisk.

 - Add the other ingredients and continue beating until the mixture is smooth.

 - Garnish each layer using a pastry bag, and decorate the last one to your liking.


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