Lemon Cream Cheesecake 🍋





 Ció che vi occorre
 ✨

Per la base:

150 gr biscotti secchi magri

70 gr burro di cocco

Per la crema:

4 tuorli 

300 gr latte condensato 

150 ml di succo di limone 

Per la copertura:

100 gr yogurt greco magro

Procedimento:

Per la base:

- Frantumate i biscotti e amalgamateli con il burro fuso.

- Compattate il composto sul fondo di una tortiera da 20 cm. 

- Lasciate riposare 30 min in frigorifero.


Per la crema:

- Sbattete i tuorli con il latte condensato e il succo di limone e versate la crema sulla vostra base.

- Infornate per 30 minuti a 180 gradi.


Per la copertura:

- Quando la torta si sarà raffreddata, decoratela con lo yogurt greco e, se volete, con dei mirtilli.

Ponete la torta in frigo per tutta la notte.



English Version

What you need ✨

For the base:

 150 gr lean dry biscuits

 70 gr coconut butter

For the cream:

 4 yolks

 300 gr condensed milk

 150 ml of lemon juice

 For coverage:

 100 gr low-fat Greek yogurt

 Method:

 For the base:

 - Crush the biscuits and mix them with the melted butter.

 - Compact the mixture on the bottom of a 20 cm pan.

 - Let it rest for 30 minutes in the refrigerator.


 For the cream:

 - Beat the egg yolks with the condensed milk and lemon juice and pour the cream on your base.

- Bake for 30 minutes at 180 degrees.


 For coverage:

 - When the cake has cooled, decorate it with Greek yogurt and, if you like, with blueberries.

 Put the cake in the fridge overnight.

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