Present cake 🎂🎀
Ciò che vi occorre ✨
Per la base:
140 g eritritolo a velo
5 uova
20 g cacao
120 g olio di oliva
1 bustina vanillina
150 g farina 00
1 bustina lievito per dolci
Per la farcia:
300 gr di marmellata di albicocche zuccheri aggiunti
Per la glassa:
150 gr di cioccolato fondente
150gr panna light
Per il fiocco:
Pasta di zucchero rosa
Procedimento:
-Montate gli albumi a neve.
- Sbattete i tuorli con l’eritritolo.
-Aggiungete ai tuorli la farina, il cacao, la vanillina, l‘olio e il lievito.
- Prendete gli albumi e aggiungeteli al composto mescolando dal basso verso l’alto.
- Cuocete a 180 gradi per 35/40 minuti.
Per la farcia:
- Quando la torta sarà raffreddata tagliatela a metà e farcitela con la marmellata. Se la marmellata è molto densa, fatela scaldare qualche minuto nel microonde.
Procedimento glassa:
- Fondete il cioccolato e unito alla panna liquida.
- Versate la glassa sulla torta.
- Lasciate riposare in frigo per almeno 4 ore.
For the base:
140 g icing erythritol
5 eggs
20 g cocoa
120 g olive oil
1 vanillin sachet
150 g flour 00
1 sachet of baking powder
For the filling:
300 gr of apricot jam with added sugar
For the glaze:
150 gr of dark chocolate
150g light cream
For the ribbon:
Pink sugar paste
Method:
-Mount the egg whites until stiff.
- Beat the yolks with the erythritol.
-Add the flour, cocoa, vanilla, oil and yeast to the yolks.
- Take the egg whites and add them to the mixture, mixing from bottom to top.
- Cook at 180 degrees for 35/40 minutes.
For the filling:
- When the cake has cooled, cut it in half and fill it with the jam. If the jam is very thick, heat it up for a few minutes in the microwave.
Glaze procedure:
- Melt the chocolate and add the liquid cream.
- Pour the icing on the cake.
- Let it rest in the fridge for at least 4 hours.
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