Chocolate Water Cake 🍫



 Ciò che vi occorre

200 gr di acqua

120 gr di eritritolo 

120 gr di farina 

50 gr di olio di cocco 

30 gr di cacao amaro

Un cucchiaio di bicarbonato 

30 ml di aceto di mele

Procedimento: 

-  Scaldate l’acqua e scioglieteci dentro l’eritritolo.

- In una ciotola setacciate la farina, il cacao e unitevi poi l’olio e la miscela d’acqua ed eritritolo.

- In un bicchiere unite il bicarbonato con l’aceto e quando vedete le bollicine unite il composto al resto e mischiate il tutto con le fruste elettriche.

- Versate l’impasto in una tortiera da 18 cm ricoperta da carta da forno e infornate a 180 gradi per 40 minuti. 

 Englisch Version ✨

200 gr of water

120 gr of erythritol

 120 grams of flour

50 grams of coconut oil

30 grams of unsweetened cocoa

 A spoonful of baking soda

30 ml of apple cider vinegar


 Method:

- Heat the water and dissolve the erythritol in it.

 - In a bowl, sift the flour, cocoa and then add the oil and the mixture of water and erythritol.

 - In a glass, add the baking soda with the vinegar and when you see the bubbles add the mixture to the rest and mix everything with an electric whisk.

 - Pour the dough into an 18 cm pan covered with baking paper and bake at 180 degrees for 40 minutes.

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